Blog Studium Angličtina online na engVid.com

Angličtina online na engVid.com

Napsal/a -
2 4504

Pokud chcete angličtinu procvičovat doma, ale nechcete utrácet za výukové programy, mám pro vás tip na vynikající internetovou stránku. A pokud vás baví sledovat videa, je pro vás tato stránka jako stvořená.

If you want to practice English at home but not to spend lot of money for educational programs I have got tip for you. And if you enjoy watching videos on internet this page is just for you.

Stránka engvid.com je výborným nástrojem pro výuku angličtiny. Osm učitelů vám tady v krátkých videích trvajících 10 až 15 minut vysvětlí probíranou problematiku jednoduše a zábavnou formou.

Videa jsou v angličtině, je proto potřeba mít aspoň její základní znalost. Nemusíte se ale bát, že byste nerozuměli, u každého videa si můžete zapnout zobrazení titulků. A navíc jsou to učitelé, kteří se vás snaží naučit co nejvíc a přizpůsobují tomu i to, jak mluví.

Probírá se zde opravdu všechno: slovní zásoba, gramatika, mluvený i psaný projev a další přínosné věci. Každý učitel má svůj vlastní styl výuky a díky tomu si videa udržují vysokou úroveň zábavnosti a jen tak se neokoukají.

Všechny lekce najdete na webové adrese www.engvid.com a videa jsou zveřejňována prostřednictvím serveru youtube, kde se můžete přihlásit k odběru videí jednotlivých učitelů. Na stránce engVid.com si můžete videa libovolně filtrovat, ať už podle úrovně, téma nebo podle učitele. V současnosti je na těchto stránkách celkem 514 videolekcí.

Pokud se rozhodnete na této stránce vzdělávat, nebo už ji pravidelně navštěvujete, podělte se s námi o své zkušenosti.

Photo Credit: WorldIslandInfo.com via Compfight cc
Zdroj: wikipedia cc

2 Komentáře

Přidat komentář