Blog Výuka jazyků Anglicky až 4x rychleji? Ano, s Callanovou metodou

Anglicky až 4x rychleji? Ano, s Callanovou metodou

Napsal/a -
1 4272

Zlí jazykové tvrdí, že neexistuje žádná zázračná metoda, která by dokázala člověka naučit cizímu jazyku rychleji než klasické metody. Stovky studentů si již na vlastní kůži ověřily, že existuje. A to až 4x rychlejším tempem. Jedná se o Callanovu metodu, která představuje tzv. konverzační dril a kterou se právě díky svému dlouholetému úspěchu v mnoha zemích na světě snaží mnoho jiných metod napodobit.

Tuto metodu desítky let vyvíjel a následně dalších mnoho let testoval pan Robin Callan na univerzitě v Cambridge, takže se jedná o prvotní fungující originál. I když se najdou jednotlivci, kterým tento speciální systém výuky samozřejmě vyhovovat nemusí, jsou zde již stovky ostatních, kteří jsou naopak nadšeni svým rychlým pokrokem či odstraněním komplexu z mluvení a každým rokem se k tomuto výukovému systému vracejí i se svými příbuznými nebo kolegy.

Proč tato konverzační metoda na většinu lidí funguje? Je založena na principech učení se mateřského jazyka neustálým opakováním, tak jak se učí řeč malé děti s nulovými znalostmi gramatických jevů. Je faktem, že i tady je potřeba vyvinout nemalé úsilí a úspěch nepřijde bez práce a vlastního přičinění. Není to ale tak náročné a zdlouhavé, jako když se nejdříve „biflujete“ slovíčka a gramatiku a pak se pracně snažíte vytvořit správnou anglickou větu.

V kurzech Callanovou metodou uslyšíte nová slovíčka a fráze ve 100 minutových výukách několikrát tak, že si většinu každý při odchodu pamatuje. Navíc se v hodinách konverzuje pouze s lektorem, který anglicky skutečně umí a nezafixujete si tak zbytečné chyby spolužáků. Vyplňování cvičení v učebnici, práce ve dvojicích a dívání se nudou z okna Vás v těchto kurzech určitě nečeká.

V Brně tuto metodu používá již několik let jazyková škola AMIGAS. Protože jsou všechny kurzy vyučované Callanovou metodou směřovány na úspěšné složení mezinárodních zkoušek Cambridge, je od ostatních jazykových škol odlišná také tím, že Vám v případě neúspěchu, poskytne další 4 měsíční kurz zcela zdarma! Callanova metoda je v jazykové škola AMIGAS používána při výuce jak v obecných odpoledních a večerních kurzech pro dospělé, tak částečně v jednoletém denním pomaturitním studiu.

Veškeré další informace včetně termínů, cen, on-line přihlášky najdete na jejich profilu na stránkách FairList.cz.

logo-zelene

Podobné články

1 Komentář

Přidat komentář