Blog Inspirace Pomozte nám v soutěži o nejlepší jazykový blogVote for us in Top...

Pomozte nám v soutěži o nejlepší jazykový blogVote for us in Top 100 Language Lovers competition

Napsal/a -
1 2957

Jazykový portál bab.la a blog Lexiophiles vyhlásili i pro rok 2013 soutěž O největší jazykové nadšence. Když jsem tuto soutěž náhodou objevil, řekl jsem si, že do ní zkusím přihlásit blog Jazykové.cz. Dnes (22.5.) mi přišel mail, že náš blog byl vybrán mezi 100 nejlepších v kategorii Blogy o jazykovém vzdělání (Language Learning Blogs). Tím však soutěž nekončí, začíná hlasovací část, která vybere ty největší jazykové nadšence. Tímto vás, všechny čtenáře i přispěvatele, chceme poprosit o váš hlas.The bab.la language portal and the Lexiophiles blog announced the start of the Top 100 Language Lovers 2013 competition. When i had found out about this competition I decided to sign in. Today (May 22nd) I have recieved a message saying that our blog has been selected into the top 100 in the category Language Learning Blogs for blogs about the language learning process, both from the learners and teachers perspective. Well this isn’t the end yet. The voting phase is starting. So we would love you to vote for us.

O soutěži

Soutěž je rozdělena na tři části. Během první části je na základě přihlášek vybráno 100 stránek v každé kategorii. V druhé fázi probíhá hlasování. Na základě tohoto hlasování a výběru odborné poroty jsou ve třetí fázi vybráni největší jazykoví nadšenci. O celkovém umístění rozhodnou z 50 % hlasy a z 50 % splnění kritérií odborné poroty. V roce 2013 se do soutěže přihlásilo 1024 stránek. Více o soutěži naleznete zde.

Jak hlasovat

Jako první jděte na hlasovací stránku. Poté najděte mezi soutěžícími Jazykove a klikněte na tlačítko „Vote.“ Názvy stránek jsou seřazeny abecedně, takže najít Jazykove by neměl být problém. Pro hlasování se nemusíte registrovat, přihlašovat ani vyvíjet jinou činnost. Stačí kliknout. Každý účastník soutěže od vás může získat jeden hlas. Po úspěšném započítání vašeho hlasu se vám místo tlačítka Vote zobrazí nápis: „Thank you. Your vote has been counted!“

Termíny soutěže

Hlasování začíná dnes (22.5.2013) a končí 9. června 2013 ve 23:59 středoevropského času. Výsledky budou vyhlášeny 12. června 2013.

 

Dejte nám prosím hlas.

Vote the Top 100 Language Learning Blogs 2013

About the competition

The competition is divided into three phases. In the nomination phase, 100 blogs are selected based on your submissions. In the following phase, you can vote for your favourite nominees of each category. Users‘ votes will count for 50% of the final result and the Lexiophiles ranking criteria will count for the other 50%. You can find more information about the competition here.

How to vote

First of all, go to the voting page. Then click on the „Vote“ button next to the name of the blog Jazykove. For your convenience, all entries are listed alphabetically. You can only vote once for each participant. After succesful voting you will be able to see the note: „Thank you. Your vote has been counted!“

Time propositions

The voting phase started on May 22nd, and ends on June 9th, 23:59 hours German time. The results will be published on June 12th.

 

Vote for us please.

Vote the Top 100 Language Learning Blogs 2013

Jazyky miluji, ale kvůli různým překážkám bylo pro mě jejich studium obtížnější, než bych si přál. Abyste mohli překonávat překážky při studiu jazyků snadněji než já, vznikl tento blog.

Podobné články

1 Komentář

  1. Excellent site you have here but I was curious about if you knew of any community
    forums that cover the same topics discussed in this article?
    I’d really love to be a part of online community where I can get feed-back from other knowledgeable individuals that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Appreciate it!

Přidat komentář