Blog Vzdělávání v zahraničí Letní pobytové kurzy angličtiny

Letní pobytové kurzy angličtiny

Napsal/a -
0 3787

Kde byste se lépe měli naučit anglicky než přímo v Anglii? A co byste řekli přímo Oxfordu? Město, které samo o sobě dýchá studijní atmosférou, je protkané univerzitními budovami, bohatou historií a hlavně je plné studentů z celého světa a Angličanů, se kterými se jinak než anglicky prostě nedorozumíte.

Jazykové pobyty v zahraničí mají velkou výhodu v tom, že přijedete do země jeho původu, a díky každodenní intenzivní výuce a kontaktu s cizím prostředím, jste nuceni odhodit zábrany a konečně se rozmluvit anglicky.

Výuka bývá každodenní, ve skupinkách se sejdete s podobně starými studenty, takže si budete mít i o čem povídat. Anglicky se můžete učit samozřejmě nejen v Oxfordu, nabídka pobytových kurzů angličtiny je opravdu široká, a je jen na vás, jaký si zvolíte.

A co můžete na takové kurzu angličtiny očekávat? Doporučujeme vám vybrat si délku pobytu minimálně 2 týdny. Strávit v Anglii pak můžete klidně i 2 měsíce.

Důležitá je také forma ubytování. Velkou výhodou je možnost bydlení v rodině, kde se nejen dozvíte něco o tradičním běhu anglické rodiny, ale opět musíte aktivně zapojit angličtinu, abyste se svou prozatimní rodinou dorozuměli.

Pokud vás pobytový kurz angličtiny láká, neodkládejte své přání a vyrazte ještě toto léto. Věřte, že tato „dovolená“ bude patřit k vašim nezapomenutelným cestovatelským zážitkům.

Photo Credit: giuliaduepuntozero via Compfight cc

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář