Blog Inspirace Současnost a budoucnost blogu Jazykové.cz

Současnost a budoucnost blogu Jazykové.cz

Napsal/a -
0 2559

Když jsme v dubnu letošního roku spouštěli blog Jazykové.cz, dali jsme si za cíl umožnit všem bez rozdílu přístup k informacím o jazykovém vzdělávání, které jinde nenajdou. Dodnes stránky navštívilo téměř 10 tisíc lidí a byly zobrazeny více než 30 tisíckrát. Kromě toho na stránky zavítali návštěvníci z 90 zemí a blog byl také zařazen mezi 100 nejlepších jazykových blogů na světě.

Všechno jsou to pro nás krásné úspěchy, ale kromě nich blog taky přinesl i méně příjemné poznatky. Mezi zájemci o jazykové vzdělání koluje spousta mýtů a polopravd. Informovanost je nedostatečná a využívají toho zejména ti, kteří nemůžou nabídnout a zaručit příliš kvality na trhu s jazykovým vzděláním. Zjistili jsme, že nejsme jediní s negativními zkušenostmi v této oblasti.

Rozhodli jsme se proto spustit také stránky, kde budou absolventi moct hodnotit jazykové kurzy a zájemci na základě jejich referencí získají přehled a informace, ke kterým by se jinak dostávali jen těžko. Webový portál FairList.cz se tak stane rozcestníkem každého poutníka na cestě za jazykovými znalostmi. Každému vyhovuje něco jiného, a proto zde bude také možnost srovnávat mezi sebou jednotlivé kurzy či školy.

V současné době již nezbývá mnoho času do spuštění a reakce lektorů a poskytovatelů jazykových kurzů jsou lepší, než jsme doufali. Jsou rádi, že konečně přišel někdo nestranný, kdo jim pomůže ukázat, za kým je kvalita a kdo její absenci ukrývá za prázdnými hesly a zavádějícími informacemi.

Na adrese www.fairlist.cz zatím ještě hotové stránky nenajdete. Už teď pro vás ale prostřednictvím této stránky sbíráme hodnocení studentů a absolventů kurzů, abyste hned po spuštění měli z čeho vybírat. Můžete se o tom sami přesvědčit a také zde zadat svůj email, pokud chcete být informování o spuštění stránek mezi prvními.

O blog Jazykové.cz se však nemusíte vůbec bát. Stane se součástí portálu FairList.cz a bude fungovat stejně jako dosud. Věříme, že vám poskytnutím informací prostřednictvím obou portálů usnadníme výběr kvalitního jazykového vzdělání a ušetříme vám při něm čas a díky stipendiu, o kterém se již brzy dozvíte více, i peníze.

Chtít kvalitu je fér.

Redakce Jazykové.cz

Jazyky miluji, ale kvůli různým překážkám bylo pro mě jejich studium obtížnější, než bych si přál. Abyste mohli překonávat překážky při studiu jazyků snadněji než já, vznikl tento blog.

Podobné články

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář