Blog Inspirace Zdůvodnění přejmenování stránky Jazykové.cz

Zdůvodnění přejmenování stránky Jazykové.cz

Napsal/a -
0 2942

Dobré ráno,

pokud sledujete naše stránky, tak vám určitě neuniklo, že připravujeme nový projekt, který zastřeší blog Jazykové.cz. Z praktických i technických důvodů jsme se rozhodli, že oba portály budou mít společnou facebookovou stránku. Jelikož se blog stane součástí stránek FairList.cz, tak i fb stránku chceme přejmenovat na Fairlist.cz.

V dnešní době je však téměř nemožné přejmenovat stránku na facebooku, pokud má více než 200 fanoušků. Vyzkoušeli jsme snad všechny možnosti, zdůvodnili to i podložili dokumenty. Nikdo s námi pořádně nekomunikoval a když ano, tak nás odkázali na podmínky facebooku s tím, že stránka s více než 200 fans přejmenovat nelze. Nicméně vypozorovali jsme, že když jste obrovská společnost a platíte si nemalou částku za reklamu na fb, tak to možné je. My ale z provozu blogu Jazykové.cz žádné peníze nezískáváme, proto je jediná naše možnost smazat některé fanoušky a dostat se pod 200.

Neděláme to rádi, ale přijde nám to jako příjemnější možnost, než založit novou stránku, všechny vás nutit přecházet a přijít o všechny naše příspěvky. Pokud budete mezi 281 smazanými, neberte si to nějak osobně. Znamená to, že vám věříme, že se vrátíte natolik, že se vás nebojíme smazat. :)

Protože očekávám, že na facebooku se při dnešním přejmenovávání můžou dít věci, tak vkládám zdůvodnění na blog. (Trochu i kvůli kritizování přístupu facebooku k uživatelům)

Děkuji za vaši přízeň.

Jménem redakčního týmu,

Martin Smutek :)

Jazyky miluji, ale kvůli různým překážkám bylo pro mě jejich studium obtížnější, než bych si přál. Abyste mohli překonávat překážky při studiu jazyků snadněji než já, vznikl tento blog.

Podobné články

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář