Blog Studium Naučte se korejské písmo za 15 minut

Naučte se korejské písmo za 15 minut

Napsal/a -
13 18644

Nedávno jsme si ukázali, jak se naučit azbuku. Dnes se podíváme na korejštinu. Pokud jste se odhodlali a naučili azbuku, tak vás potěším. Korejština je s tímto návodem ještě o něco lehčí. A to i přesto, že ze začátku se vám budou zdát písmena naprosto cizí a na konci taky. Jen malé upozornění – znalost angličtiny je tentokrát nezbytná.

Ovšem pokud by byl zájem a korejštinu by se chtěl někdo naučit dříve než angličtinu, můžu návod přeložit i do češtiny.

3968335_700b

Tak co? Už ji ovládáte? Ne? Nic se neděje, máte alespoň základní přehled. Ten si můžete doplnit a rozšířit na této české stránce, kde pomocí naučeného poznáte správnou českou výslovnost.

Pokud vás tento jazyk zaujal, můžete se do něj pustit na této stránce a nebo si najít jazykový kurz korejštiny na webu FairList.cz :)

Jazyky miluji, ale kvůli různým překážkám bylo pro mě jejich studium obtížnější, než bych si přál. Abyste mohli překonávat překážky při studiu jazyků snadněji než já, vznikl tento blog.

13 Komentáře

  1. proč by se měl/a učit anglicky, když se chce evidentně učit korejsky????? :P Nebo když se chci učit německy, tak se předtím musím naučit rusky??? :D :D

    Ale dost srandy, myslím, že to bylo myšleno tak, že by to bylo lépe pochopitelné v češtině samozřejmě. Pokud omg umíš tak dobře anglicky, tak to přelož ;)

  2. Ďakujeeem :) Veľmi mi to pomohlo. Malo by byť ľahké porozumieť tomu obrázku ak viete po anglicky. Na prvýkrát som tomu nechápala, ale keď som si to prečítala po druhýkrát, prišlo mi to úplne jednoduché. Už len sa naučiť gramatiku a možno budem schopná písať aj vety. ^^~~

  3. já sice Anglicky umím ale ještě neumím plynule mluvit a některým slovům nerozumím tak taky prosím o Českou verzi. Děkuji moc :D

Přidat komentář