Blog Výuka jazyků Jak poznat kvalitní jazykovou školu

Jak poznat kvalitní jazykovou školu

Napsal/a -
1 8962

Výběr jazykové školy se nevyplatí podceňovat. Jedná se o finanční investici do vaší budoucnosti a školu budete navštěvovat celý školní rok. Proto si ověřte, zda splňuje vše, co má. Jak to jednoduše poznat se dozvíte v tomto článku.

Photo Credit: Jirka Matousek via Compfight cc

Photo Credit: Jirka Matousek via Compfight cc

Poskytuje všechny potřebné informace

Zajímejte se o to, co za své peníze dostanete. Kolik lekcí kurz obsahuje, jak dlouhá je jedna lekce a co vás čeká na konci kurzu. Zda budete mít možnost složení státní jazykové zkoušky příp. získání mezinárodního certifikátu.

Má kvalitní hodnocení na internetu

Kvalitu výuky ve škole nelze předem poznat. Zajímejte se proto, jak byli spokojeni minulí studenti. Poptejte se mezi známými, zda nechodili do nějaké jazykovky. Nebo jděte na internet, kde můžete najít stránky jako FairList.cz, které hodnocení studentů sbírají.

Udělá vám rozřazovací test

Dobrá jazykovka si vás nejprve otestuje. Díky tomu budete zařazeni do správného kurzu. Dozvíte se také, na jaké úrovni do kurzu vstupujete a jaký pokrok od kurzu můžete očekávat. Pokud vaši jazykovou úroveň škola neotestuje nebo bude chtít za test zaplatit, poohlédněte se po jiné. Zeptejte se na to klidně předem. Mailem nebo po telefonu.

Cítíte se ve škole dobře

Než za kurz zaplatíte, běžte se do školy aspoň jednou podívat. Všímejte si několika věcí:

  • Komunikují s vámi ochotně?
  • Působí na vás atmosféra školy příjemně?
  • Vypadají studenti, že do kurzů chodí rádi?

Pokud budete mít třikrát ano, našli jste svou školu. Jinak se běžte podívat i do jiných. Možná budou lepší a možná se rádi vrátíte do této. Každopádně budete mít jistotu.

Tip:
Návštěvu školy si můžete domluvit přímo na webu FairList.cz prostřednictvím kontaktního formuláře školy.
Jazyky miluji, ale kvůli různým překážkám bylo pro mě jejich studium obtížnější, než bych si přál. Abyste mohli překonávat překážky při studiu jazyků snadněji než já, vznikl tento blog.

Podobné články

1 Komentář

  1. Já osobně doporučuju jazykovku http://www.ELVIS.cz Moc mi vyhovouje styl výuky, jsem v jazycích už velmi zběhlá a mám nějaké zkoušky a díky perfektní výuce na této škole se mohu posouvat dále. Zahraniční lektoři a malé skupiny při výuce dělají své =)

Přidat komentář