Blog Inspirace Tipy na vánoční dárky

Tipy na vánoční dárky

Napsal/a -
1 7760

Tak tak, už se to blíží. Ponožky nikdo rád nedostává ani nedává, zkuste tedy letos tak trochu jiný dárek. Co třeba nějaký jazykově laděný? Máme nápady pro všechny velikosti peněženek.

150,- ::: Zjednodušená četba

Čte se rychleji než originál, zážitek si odnesete stejný, ne-li větší, a ještě se něco naučíte. Navíc si kromě zapálených čtenářů přijdou na své i filmoví fandové, mnohé knihy zjednodušené četby jsou totiž přepisy oblíbených filmových děl. Vybírat můžete např. z titulů Penguin Readers.

Gladiator

400,- ::: CinemaLingua

Pokud vaši blízcí příběhy raději sledují, než čtou, narazili jsme nedávno na online databázi přesně pro ně. CinemaLingua nabízí ukázky z desítek filmů vybraných pro různé úrovně angličtiny, a k tomu navrch spoustu chytrých cvičení na porozumění. Práce s každým videem je na 15 – 30 minut, přístup na 3 měsíce stojí 390,- a vyzkoušet si můžete vše předem zdarma.

700,- ::: Aplikace Anki

Tak tahle aplikace na učení slovíček nás nedávno přímo nadchla. Dobře známý systém obracení kartiček je zde vyšperkovaný obrázky a zvuky, které zapojí více částí mozku a ulehčí zapamatování. Sami hodnotíte, jak těžké pro vás slovíčko je, a aplikace vám jej za adekvátně dlouhou dobu připomene znovu, abyste se naučili skutečně vše. Dokonce si můžete tvořit i vlastní karty, opět včetně obrázků a zvukových nahrávek. Zejména poslední funkce je, řečeno spolu s jednou kreditní kartou, k nezaplacení.

PS: A to nejlepší nakonec – pro ty, kteří mají jiný chytrý telefon než iPhone, je aplikace zcela zdarma! Udělejte Vánoce i sami sobě!

Anki

1000,- ::: Předplatné časopisu

Pokud chcete být ještě štědřejší, zkuste k Ježíšku objednat předplatné zahraničního časopisu. Nejlépe cizojazyčné verze nějakého, který obdarovaný rád čte i v češtině, aby dárek využil skutečně naplno. Třeba roční předplatné italské edice časopisu Geo vás vyjde cca na 1000,-.

poukaz

2350,-/4750,- :: Poukaz na jazykový kurz

No a čím jiným skončit, než dárkem z nejlepších – jazykovým kurzem, v němž si šťastlivec bude moci sám vybrat, co chce v jazyce zlepšit, na čem chce zapracovat i co ho baví. V jazykové škole Giramondo letos nabízíme poukazy v hodnotě 2350,- na pět 60min. lekcí nebo 4750,- na jedenáct 60min. lekcí. Stačí napsat na info@giramondo.cz a poukaz máte za chvilku na e-mailu (objednávky přijímáme do 18. prosince).

Malá jazyková škola v Praze s osobním přístupem specializující se na kurzy na míru. Hodiny vedou kvalifikovaní a kreativní lektoři, kteří svou práci mají rádi. Místo gramatických cvičení budete na hodinách s Giramondem mluvit, mluvit a mluvit…

Podobné články

1 Komentář

Přidat komentář