Blog Studium DynEd, cesta tam a ještě dále…

DynEd, cesta tam a ještě dále…

Napsal/a -
1 8249

DynEd je zcela neotřelá a neokoukaná cesta ke zvládnutí a pokoření anglického jazyka. Jestli jste vyzkoušeli už všechny možné známé formy výuky, ale výsledky dle Vašeho očekávání stále nedorazily, možná byste měli dát šanci něčemu, co tu ještě nebylo.

DynEd je metoda, která Vám nabízí víc než jen učení se slovíček, vypisování nepravidelných sloves a zkoušení pár naučených frází bez kontextu. Z klasickou výukou angličtiny nemá nic společného.

DynEd Vás svým systémem nutí angličtinu cvičit tak, abyste byli schopni ji v praxi doopravdy využít bez toho, abyste o tom, co chcete říct, museli zdlouhavě a nepřirozeně přemýšlet. Trénuje Váš mozek způsobem, jako se učí mluvit malé dítě, tedy se Vám informace zaznamenávají do paměti jako šablony, které se naučíte automaticky využívat bez pomoci „nabiflovaných“ definicí a memorování.

Učení jazyka je nejefektivnější, když začíná poslechem, pak se připojí mluvení a dále se pokračuje čtením a psaním, přičemž pokaždé se přidává nová slovní zásoba. Tyto jednotlivé dovednosti se vzájemně posilují.

Navíc je metoda DynEd interaktivní, atraktivní a zábavný systém využívající různých příběhů, témat a oblastí. K tomu je studovatelný kdekoliv, kdykoliv a v soukromí, dle Vašich priorit a v neposlední řadě dostáváte přesnou zpětnou vazbu o Vašem studiu a měřitelném pokroku.

Dejte šanci něčemu novému a možná zjistíte, že jste našli něco, o čem jste ani nevěděli, že tak dlouho hledáte.

Pro zájem můžete navštívit naše webové stránky (a naleznete nás i na Facebooku).

Stejně tak nás můžete najít přímo na Fairlistu.

Nebojte se nám napsat a obrátit se na nás v případě jakýkoliv otázek. Velice rádi Vám budeme k dispozici :)

Podobné články

1 Komentář

  1. 美国论文代写 http://www.12y.org/meiguodaixie/ 行业对留学生的利好在于提高学术表现、减轻压力和焦虑、提供专业知识支持、作为学习范例以及帮助管理时间。然而,这一行业的合法性和道德性仍需引起重视,以确保其对留学生的帮助是合法、透明和可持续的。

Přidat komentář