Blog Inspirace FairList.cz zvyšuje kvalitu služeb ještě více. Jak se to projeví?

FairList.cz zvyšuje kvalitu služeb ještě více. Jak se to projeví?

Napsal/a -
0 6241

Jazykových škol a lektorů na FairListu neustále přibývá. Stejně tak i jejich kurzů a soukromých lekcí a hlavně přihlášek do nich. A čím více jich je, tím více vidíme, co škodí kvalitnímu přihlašování do kurzů a samotnému studiu. Proto jsme se rozhodli vyjít směrem k jednoznačnému upřednostnění kvality. Jak se to dotkne vás?

Za 7 měsíců, po které se ve FairListu podílíme na zvyšování kvality jazykového vzdělávání, jsme objevili u vzdělavatelů mnoho nedostatků. Na spoustě se nám podařilo společně s nimi zapracovat a zlepšit je. Některé jsou ale natolik závažné, že neumožňují pokračování spolupráce.

Které to jsou?

Jako nejzávažnější se nám za dobu fungování ukázaly tyto nedostatky:

  • Vzdělavatelé nejsou ochotni spolupracovat ani pravidelně komunikovat. A proto k nim nemůžeme posílat studenty s jistotou, že o ně bude dobře postaráno.
  • Vzdělavatelé se nechtějí aktivně podílet na zlepšování vlastních služeb a tím celého trhu. Jejich kvalita je nedostatečná a bez potenciálu k růstu oproti vyučujícím, kteří s námi aktivně pracují na zvyšování kvality.

Kromě toho někteří vyučující:

  • z různých důvodů (zdravotních, pracovních) končí s výukou;
  • si plní svůj sen a odešli do zahraničí, odkud už učit nemůžou.

Co s tím?

Pokud vám chceme pomáhat najít si kvalitní jazykové kurzy, nemáme jinou možnost, než všechny takové vzdělavatele z naší databáze odstranit. Naštěstí jich ale není moc, takže ti dobří zůstanou.

A dál?

Tímto krokem zajistíme, že na FairListu najdete pouze kvalitní a aktivní vzdělavatele, u kterých budeme mít jistotu, že se o vás v kurzech dobře postarají a komunikace s nimi proběhne hladce.  A pravidelnou kontrolou a aktualizací to zajistíme i do budoucna.

Jazyky miluji, ale kvůli různým překážkám bylo pro mě jejich studium obtížnější, než bych si přál. Abyste mohli překonávat překážky při studiu jazyků snadněji než já, vznikl tento blog.

Podobné články

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář