Blog Výuka jazyků Proč tahle jazykovka není na FairListu?

Proč tahle jazykovka není na FairListu?

Napsal/a -
0 7707

Položili jste si někdy tuto otázku? Pokud ano, tak vám pravděpodobně někdo doporučil svoji oblíbenou školu a vy ji marně hledali v naší databázi. Pokud ne, tak vás ale nejspíš bude taky zajímat, proč některé jazykovky na FairListu nejsou, zatímco jiné ano. Proto vznikl tento článek, kde odkryjeme, jak to probíhá.

Snímek obrazovky (178)

Pokud uvidíte tento nápis i po několika úpravách hledaných slov, může to být jednou z těchto příčin.

1. O tomto vzdělavateli jsme ještě neslyšeli

Ano, vzhledem k počtu vzdělávacích institucí i jedinců u nás je dost pravděpodobné, že jsme se s tímto vzdělavatelem ještě nesetkali. Pak není nic jednoduššího, než nám o něm napsat prostřednictvím kontaktního formuláře. My už se mu podíváme na zoubek a rádi mu přidání na FairList nabídneme.

2. Ukončili jsme spolupráci

I to se stává. Jak k tomu může dojít? Někteří vyučující ukončili svou kariéru jazykových vzdělavatelů. Buď se věnují jiné činnosti nebo se rozhodli splnit si svůj sen a vycestovali do zahraničí. Častěji jsou to ale jiné příčiny.

Pokud někdo nekomunikuje, nerespektuje pravidla, bezdůvodně odmítá studenty nebo dělá jiné nekalosti, tak se už nadále nemůžeme zaručit za jeho služby. Takovou školu ani lektora už na FairListu nenajdete. Naopak jsou díky tomu v popředí ti, ke kterým vás můžeme poslat s čistým svědomím naučit se cizí řeč.

3. Nechtějí být na FairListu

A my to chápeme. Každému prostě nemusí vyhovovat náš systém. Ne každý chce jít s kůží na trh a nechat se hodnotit studenty. V takovém případě nikoho nenutíme. Víme totiž, že k tomu mají nejspíš nějaký důvod. A ten by se stejně brzy projevil v hodnocení a zájmu o jejich kurzy.

A to je všechno?

Jo. V jednoduchosti je síla. Díky těmto bodům víme, že jazykové kurzy, které na FairListu najdete, odpovídají hodnocení. A vzdělavatelé, kteří je nabízejí, vaše očekávání přinejmenším naplní.

Photo Credit: m4tik via Compfight cc
Jazyky miluji, ale kvůli různým překážkám bylo pro mě jejich studium obtížnější, než bych si přál. Abyste mohli překonávat překážky při studiu jazyků snadněji než já, vznikl tento blog.

Podobné články

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář