Blog Inspirace Zakladatelé FairListu budou přednášet na Symposiu 2015

Zakladatelé FairListu budou přednášet na Symposiu 2015

Napsal/a -
0 7410

Jako každý rok i letos podporujeme konferenci pro začínající podnikatele Symposium. Letošní rok je pro nás však speciální. Poprvé budeme i my přednášet o naší cestě od nápadu až k FairListu. Přijďte taky načerpat inspiraci.

Know-how a networking

Organizátor Matěj Bednář o Symposiu říká: „Jeho účelem je ukázat studentům praktické informace o podnikání, které ve škole nezískají. Největším přínosem Symposia jsou znalosti odborníků z praxe a zkušenosti úspěšných podnikatelů. Ty může každý ihned zapracovat do svého podnikatelského plánu.“

Konference se uskuteční 19. a 20. listopadu na Podnikatelské fakultě VUT a nabídne sérii praktických přednášek plných praktických informací. Přednášky upozorní na počáteční úskalí podnikání, pomůžou s přípravou podnikatelského plánu, poskytnou informace o marketingu či o získávání potřebných financí v počátcích.

Obrázek k postu

Přednášet budou lidé s dlouholetou praxí a zkušenostmi. Součástí události je i networkingový večer, kde můžete získat kontakty na budoucí kolegy, obchodní partnery nebo jen tak sbírat inspiraci a odvahu.

Letos se Symposium koná již popáté. Loni ho navštívilo okolo 180 studentů a absolventů, kterým přednášelo více než 20 řečníků. „Symposium nadmíru předčilo má očekávání – skvělá témata, zkušení přednášející, skvělá organizace a přátelská atmosféra,“ říká Jiří Grossman, jeden z účastníků předchozího ročníku.



Organizátor AIESEC

Symposium je unikátní hlavně tím, že celý organizační tým je složený z dobrovolníků z řad členů mezinárodní neziskové studentské organizace AIESEC. Organizace vznikla už v roce 1948. Dnes působí ve 120 zemích světa a sdružuje okolo 100 000 studentů.

Cílem AIESECu je v mladých lidech rozvíjet potenciál, pomáhat studentům vycestovat na zahraniční dobrovolnické i pracovní stáže a také je aktivně podporovat možnostmi práce v týmech nebo na vedoucích pozicích.

Jazyky miluji, ale kvůli různým překážkám bylo pro mě jejich studium obtížnější, než bych si přál. Abyste mohli překonávat překážky při studiu jazyků snadněji než já, vznikl tento blog.

Podobné články

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář