Blog Výuka jazyků Jak správně vybrat jazykový kurz

Jak správně vybrat jazykový kurz

Napsal/a -
0 3132

Investice do vzdělání většinou nebývá malá a právě proto by se vždy měla vrátit. U jazyků to platí dvojnásob. Nejprve je důležité vybrat si správnou jazykovou školu a ještě důležitější je vybrat si na ní ten správný kurz. Jazykových škol je však mnoho, kurzů ještě více a stále přibývají. Jak si tedy zvolit ten správný jazykový kurz? Jak nevyhodit peníze oknem a nezískat odpor k samotnému studiu jazyků?

Každý si musí nejprve ujasnit, o jaký kurz má zájem, kolik času chce a může studiu věnovat a také s čím chce jazykový kurz po absolvování opouštět. Certifikáty jsou výbornou motivací pro dokončení kurzu a také absolventům poskytují zvýhodnění na pracovním trhu.

Při výběru školy jsou nejdůležitějším zdrojem informací reference ostatních studentů, kteří vám mohou doporučit jazykovou školu. Skvělým zdrojem referencí jsou stránky FairList.cz. Zde najdete vedle hodnocení i všechny její kurzy a získáte informace o lekcích, ceně i o tom, jak dlouhý který jazykový kurz je. Tím ušetříte spoustu času oproti zdlouhavému procházení stránek jednotlivých škol.

Jestli stále vybíráte jazykový kurz a nejste si jisti, která jazyková škola je pro vás ta pravá, navštivte ji. Atmosféra školy, její zaměstnanci, učebny kde výuka probíhá – to vše je důležité. Aby vás studium bavilo a šlo vám, je důležité cítit se dobře a největší podíl na tom mívá prostředí. Navíc vám většina škol udělá bezplatně rozřazovací test, který vám pomůže určit, jaká úroveň jazyka je pro vás vhodná. Můžete se také domluvit na ukázkovou hodinu, která ukáže, zda vám lektor vyhovuje.

Návštěvu školy si můžete domluvit přímo na webu FairList.cz. Stejně tak se můžete jeho prostřednictvím na cokoli zeptat nebo si přímo zamluvit místo v kurzu. Pokud budete školu kontaktovat prostřednictvím této stránky, dostanete na kurz slevu 5 %.

fairlist-cover-earth-languages

Photo Credit: Christopher Hsia via Compfight cc

Podobné články

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář