Blog Akce a zážitky Navštivte festival japonské kultury, který podporuje jazyková škola Channel Crossings

Navštivte festival japonské kultury, který podporuje jazyková škola Channel Crossings

Napsal/a -
0 2577

Zajímáte se o japonskou kulturu a rádi byste se začali učit japonštinu nebo se ve znalosti japonského jazyka vylepšili? Máte na konci pracovního dne ještě chuť objevovat něco nového a vždy jste si přáli poznat jazyk samurajů? Rádi byste pronikli do japonské kultury a nevíte, kde se dozvědět více? Navštivte festival japonské kultury a popkultury NatsuCon.

Festival pořádá občanské sdružení NipponCrew a na jeho programu se zajištěním demolekcí japonštiny aktivně podílí jazyková škola Channel Crossings. „Cílem jazykových lekcí je umožnit široké veřejnosti seznámit se s japonským jazykem a těm, kteří se již někdy s japonštinou setkali, umožnit se v její znalosti zlepšit tak, aby ji mohli používat v praxi,” uvádí Eva Havránková, marketingová manažerka jazykové agentury Channel Crossings.

V rámci festivalu NatsuCon Channel Crossings připravila 3 demolekce, dvě na úrovni falešných začátečníků a jednu pro úplné začátečníky. Minilekce japonštiny se budou konat, stejně jako samotný festival, v KC Zahrada na pražském Chodově od 23. do 25. srpna. Jako bonus pro účastníky festivalu jazyková škola nabízí možnost využít 5 % slevu na kurzy japonštiny, které budou probíhat v Channel Crossings v Lazarské ulici po celý podzimní semestr.

„Věřím, že studenti jazykové kurzy japonštiny přivítají, jelikož i u nás žije mnoho nadšenců vyznávajících japonskou kulturu, historii i jazyk. Domnívám se, že také uvítají možnost účastnit se kurzů ve dvou různých stupních obtížnosti a také skutečnost, že jejich lektorem bude rodilý mluvčí,” uzavírá Eva Havránková.

Podrobné informace o kurzech japonštiny najdete na webových stránkách školy.

Photo Credit: Kanko* via Compfight cc

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář