Blog Inspirace Studenti jako cílová skupina jazykových škol – dotazník

Studenti jako cílová skupina jazykových škol – dotazník

Napsal/a -
0 3376

I když se nároky na studenty v oblasti znalosti cizích jazyků zvyšují, v mezinárodním srovnání má České republika stále co dohánět. Studenti jsou však málokdy s úrovní výuky cizího jazyka na středních a vysokých školách stoprocentně spokojeni a na nedostatečnou jazykovou vybavenost absolventů si stěžují stále více i zaměstnavatelé.

Vymezuje se zde tak prostor pro jazykové školy, které mohou vhodně nastavenou nabídkou zastat roli poskytovatelů kvalitního jazykového vzdělávání, a tak efektivně doplnit vědomosti, které studenti nezískají na školní půdě.

Rozhodla jsem se proto ve své diplomové práci tomuto tématu věnovat. Věřím, že správně sestaveným produktem a jeho adekvátní propagací lze uspokojit obě strany. Pro studenty se jazyková škola může stát vhodným „partnerem“ ve zvyšování jejich konkurenceschopnosti na trhu práce a jazykové školy tak mohou na svou stranu získat silnou cílovou skupinu, která je dlouhodobě udržitelná.

Studuješ střední či vysokou školu, zvažuješ zápis do jazykové školy, ale nevyhovuje ti současná nabídka na trhu? Do průzkumu formou dotazníkového šetření se můžeš zapojit do půlnoci pátku 21.2. na adrese http://umbrela.mendelu.cz/vyzkumy/vyzkum?id=791.

Bc. Jana Žujová
studentka PEF MENDELU

Photo Credit: Impassion Afghanistan via Compfight cc

Uživatelský účet určený k publikování Vašich článků, které jste nám zaslali do redakce.

Podobné články

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář