Blog Inspirace Zvolte nejhezčí maturantku a maturanta 2015

Zvolte nejhezčí maturantku a maturanta 2015

Napsal/a -
0 2694

Internetová soutěž MissMaturita.cz se v listopadu blíží do své poloviny. Až do konce února 2015 můžete hlasovat pro nejhezčí maturantky a maturanty nebo se přihlásit a soutěžit o atraktivní ceny. 

O co se hraje

Na vítěze a finalisty čeká řada atraktivních cen. Mezi ty hlavní patří rok studia angličtiny zdarma, stipendium na VOŠ nebo dvoutýdenní jazykový pobyt v zahraničí. Výherci se mohou těšit na sportovní tašky Desigual, originální kabelky od české návrhářky, sedací vak, zapůjčení šatů zdarma, bižuterii a kurzy či knihy. 

Jak hlasovat

Kliknete na tlačítko Dát hlas u daného soutěžícího na www.MissMaturita.cz a povolíte aplikaci na Facebooku. Každý týden až 28. 2. 2015 je možné poslat hlas libovolnému počtu soutěžících. Je to běh na dlouhou trať, ale výhry stojí za námahu.

Uvažujete o účasti?

Pokud v příštím roce maturujete a máte zájem o účast, přihlaste se co nejdříve, ještě stále je šance. Po registraci na stránkách soutěže vám dorazí heslo, po přihlášení nahrajete alespoň dvě fotografie a doladíte profil. Profily jsou schváleny obvykle během téhož dne. Úplná pravidla soutěže najdete na www.MissMaturita.cz

Soutěž pořádá Agentura AMOS – KamPoMaturite.cz, s.r.o.sp_pr_11_14

Uživatelský účet určený k publikování Vašich článků, které jste nám zaslali do redakce.

Podobné články

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář