Blog Inspirace Blog Jazykové na FairListu mezi nejlepšími jazykovými blogy na světě

Blog Jazykové na FairListu mezi nejlepšími jazykovými blogy na světě

Napsal/a -
0 9022

Již více než dva roky podporujeme lidi ve studiu cizích jazyků a snažíme se jim ho co nejvíce zpříjemnit. Za tu dobu se z nás stal zřejmě největší jazykový blog v ČR. A společně to můžeme dotáhnout ještě dál. Pomozte nám přetavit dlouhodobou práci i v mezinárodní úspěch.

O co jde?

Postoupili jsme mezi 100 nejlepších jazykových blogů v prestižní mezinárodní soutěži Top Language Lovers. Což je při počtu více než 1200 přihlášených už samo o sobě úspěchem. My ale pomýšlíme i výš a rádi bychom se umístili co nejlépe. Občas sníme i o tom, jaké by to bylo soutěž vyhrát.

Jak nám můžete pomoct?

Je to jednodušší než snadné. Stačí přijít na tuto stránku a na ní najít náš blog Jazykové na FairListu. Vedle něj se nachází tlačítko Vote. Kliknutím na něj nám dáte svůj hlas. Počet hlasů společně s body udělenými odbornou porotou určí celkové pořadí.

Hlasovat lze do 14. června a výsledky budou vyhlášeny 17. června. 

screenshot-en.bab.la 2015-05-26 22-22-23

Tak snadné jste to nečekali?

Můžete si to zopakovat a hlasovat i pro naši facebookovou stránku, která se ve své kategorii (Top Language Facebook Pages) také probojovala mezi 100 nejlepších. Hlasovat můžete tentokrát tady a stránku najdete pod názvem FairList.cz.

Vote the Top 100 Language Facebook Page 2015

A pokud chcete dostávat novinky ze světa jazyků jako první, nezapomeňte lajknout naši facebookovou stránku.

A to je všechno

My vám moc děkujeme a budeme nesmírně rádi, když o hlasování (nebo třeba jen o našem blogu) řeknete i svým kamarádům.

Jazyky miluji, ale kvůli různým překážkám bylo pro mě jejich studium obtížnější, než bych si přál. Abyste mohli překonávat překážky při studiu jazyků snadněji než já, vznikl tento blog.

Podobné články

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář