Blog Inspirace Ahoj, jmenuji se FairList

Ahoj, jmenuji se FairList

Napsal/a -
0 2845

Jsem poměrně mladý projekt, který si dal za cíl pomoct tobě a dalším lidem, kteří chtějí umět cizí jazyky. Rád bych se ti tímto článkem představil. Doteď jsem byl v ústraní, ale už mám konečně nový domov.

Bydlím na webových stránkách FairList.cz, kde mě najdeš, kdykoli tě napadne. Klidně i hned teď. Kromě toho taky rád chodím na Facebook, Twitter a občas i na Google+. Pokud se tam se mnou budeš chtít potkávat stačí dát To se mi líbí, sledovat nebo přidat do kruhů. ;)

Co dělám?

Baví mě sbírat příběhy lidí, kteří navštěvovali jazykové kurzy a vyprávět je dál. Díky zkušenostem druhých tak máš hned jasnou představu o tom, jak který kurz probíhá. Najít takový, který by se ti líbil, už je pak hračka.

Všechny kurzy uchovávám na jednom místě. Jsem trochu puntičkář, takže je mám pečlivě roztříděné a přehledně uspořádané podle různých kritérií. Proto si můžeš kurzy filtrovat, řadit, ukládat, srovnávat a snadno se mezi nimi orientovat.

Co mám rád?

Rád pomáhám. Když už si kurz vybereš, nemusíš nikam chodit. Stačí mi jedním kliknutím říct a já ti místo v kurzu zamluvím. Z každého zamluveného kurzu mám velkou radost, proto ti na něj dám stipendium ve výši 5 % z jeho ceny.

Co nemám rád?

Nemám rád nepořádek, proto chci mít u každého kurzu všechny informace, které potřebuješ, aby ses v nich vyznal a mohl je mezi sebou srovnat.

Nejvíc mi vadí lži, polopravdy, podvody a obohacování na úkor slušných lidí. Abych tě toho ušetřil, ukazuji ti jenom kvalitní kurzy, se kterými je radost se kamarádit. Kurzy, které mají hodnocení nižší než 60 % nebo se chovají nefér, skrývám a pomáhám jim polepšit se.

Tak to jsem já

Jsem FairList a FairList, to jsem já. Budu moc rád, když se potkáme a budeme kamarádi. Co se týče jazyků, vždycky se na mě můžeš obrátit a já ti pomůžu, jak jen to půjde. Stačí si zapamatovat, zapsat nebo uložit stránky www.fairlist.cz a až budeš potřebovat pomoct s jazyky, přijít.

Už teď se těším. :)

Jazyky miluji, ale kvůli různým překážkám bylo pro mě jejich studium obtížnější, než bych si přál. Abyste mohli překonávat překážky při studiu jazyků snadněji než já, vznikl tento blog.

Podobné články

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář