Blog Výuka jazyků Úspěšná fungující a výjimečná metoda výuky angličtiny, nikoli však zázračná

Úspěšná fungující a výjimečná metoda výuky angličtiny, nikoli však zázračná

Napsal/a -
0 3277

Studium jazyků je všeobecně během na dlouhou trať. Pokud cizí jazyk nepoužíváte, zapadají nabyté znalosti v naší paměti do pozadí a překrývají je jiné nové informace a zážitky. Jsou-li hluboce uloženy, dají se rychle „oprášit“, jsou-li „nezažité“, budete je muset do paměti dostávat znovu.

Naučit se cizí jazyk proto není jednoduchou a krátkodobou záležitostí, chce to čas a hlavně pevnou vůli a výdrž s minimálními pauzami. Při studiu Vám také může poměrně hodně pomoci metoda výuky, kterou zvolíte. Dnes již neplatí, že se musíte pracně „biflovat“ slovíčka, sedět nad učebnicí a vyplňovat mnohokrát nezáživná cvičení. Existují ověřené fungující metody, které Vás mohou posunout rychleji, snadněji a uložit nové informace hlouběji, než ta „klasická školská“. Ať si konzervativci, teoretici, nepřející, konkurence nebo jednoduše neznalí těchto metod říkají, že to není možné, opak je pravdou. Vyzkoušet můžete sugestopedické metody, gramatické nebo konverzační drily aj.

AMIGAS jazyková škola používá konverzační dril – Callanovu metodu, kterou se vyučuje v mnoha zemích světa a má své nesporné a nezpochybnitelné výsledky. Těmito kurzy prošly v Brně již stovky lidí a každým rokem se vrací do pokračovacích kurzů. V pomaturitním studiu je navíc dle vyjádření 100% studentů den výuky Callanovou metodou nejoblíbenější a nejefektivnější. A nadchnout 18 leté teenagery je v této branži pravděpodobně to nejtěžší… Callanova metoda není žádnou „zázračnou metodou“, jak se ji snaží někteří snížit, ale je opravdu jedinečná, výjimečná, je léty ověřeným originálem nikoliv kopií a co je nejdůležitější – opravdu funguje. I přesto je při ní stále potřebná aktivita, snaha, práce, čas a vůle studenta jako konečně u všeho, co nelze jen tak narychlo „nalít do hlavy“.

Uživatelský účet určený k publikování Vašich článků, které jste nám zaslali do redakce.

Podobné články

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář