Blog Inspirace Diskuzní klub nebo čtenářský kroužek – netradiční jazykové kurzy lákají

Diskuzní klub nebo čtenářský kroužek – netradiční jazykové kurzy lákají

Napsal/a -
0 2712

Jazyková škola Channel Crossings se na nový semestr přestěhuje do zcela nových prostor v Praze 8 – Karlíně. Opouští tak stávající učebny v Lazarské ulici. Studenti se tak mohou pustit do klasických i exotičtějších jazyků v nově postavené administrativní budově Meteor C, která se nachází bezprostředně u východu z metra Křižíkova a pár metrů od stejnojmenné zastávky tramvaje.

„Karlín je pulsující, moderní a rychle se rozvíjející částí Prahy. Pro naše studenty zůstáváme stále výborně dostupní a zároveň jim nabízíme vyšší komfort a v neposlední řadě novou zajímavou nabídku kurzů,“ prozrazuje Vítězslav Bican, výkonný ředitel jazykové agentury Channel Crossings. Vedle nově otevřené karlínské centrály budou i nadále probíhat kurzy též v radotínské pobočce.

Meteor_ze Sokolovske

Zájemci o jazykovou výuku naleznou klasické světové jazyky, na své si však také přijdou ti, kteří touží po exotice. „Letos evidujeme poptávku po norštině, čínštině, portugalštině, řečtině a překvapivě švédštině. Novinkou jsou speciální konverzační kurzy. Jedním z nich je ‚Knižní klub‘, v rámci kterého budou studenti číst a rozebírat anglickou literaturu – například Charlese Dickense, Jeroma K. Jeroma či A. C. Doyla.„Diskuzní klub“ za zaměřuje na umění diskutovat v angličtině o aktuálních tématech – tedy poradit si s ním, rozvíjet ho, nalézat vhodné argumenty,“ uvádí Vítězslav Bican.

Na své si přijde i starší populace nad 60 let prostřednictvím anglické konverzace pro seniory za zvýhodněnou cenu. „Na základě mnoha požadavků jsme také vypsali kurzy nalejváren na zkoušky, které umožňují během jednoho semestru oprášit celou látku,“ doplňuje Bican.

Channel Crossings poskytuje též slevy na jazykové služby pro držitele karet SPHERECARD, ISIC, pro seniory 60+ a pro držitele průkazů TP, ZTP, ZTP/P. Slevu až 20% může získat i pokračující student a student studující více kurzů.

Jarní semestr v Radotíně začíná od 9. února a v CHC METEOR KARLÍN v týdnu od 23. února 2015. Celý přehled kurzů naleznete zde.

Podobné články

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář