Blog Inspirace K čemu bude FairList užitečný?

K čemu bude FairList užitečný?

Napsal/a -
0 2438

Nedávno jsem v článku představoval, co to ten FairList je.  Aby nebyl nekonečně dlouhý, musel jsem v něm spoustu věcí vynechat. A protože nechci nikoho o tyto informace ochudit, rozhodl jsem se napsat článek další, tentokrát o hlavním přínosu projektu FairList pro zájemce o jazykové vzdělání. Dozvíš se v něm úlohu projektu, co už máme připravené a další informace, díky kterým lépe pochopíš smysl FairListu.

Co je smyslem FairListu?

Smyslem je zpřehlednit trh s jazykovým vzděláním a tím pomoct zájemcům o jazykové kurzy lépe se na trhu orientovat. Pokud výběr jazykového kurzu stále odkládáš, protože se ti nechce procházet jednu internetovou stránku jazykovky za druhou, pak bude FairList přesně pro tebe. Díky referencím od ostatních studentů budeš mít hned představu o tom, jak který kurz probíhá, jak ostatním vyhovuje a zjistíš taky jeho hlavní klady a zápory. Na FairListu budeš mít jedinečnou možnost získat jasné a spolehlivé informace o tom, co tě v kurzu čeká, ještě před jeho zakoupením.

V čem ti FairList pomůže?

Ukáže ti všechny informace

Někteří nepoctivci využívají špatné informovanosti zájemců a často důležité informace o kurzu skrývají za méně podstatné údaje, ze kterých dělají konkurenční výhodu. Často propagují malé studijní skupiny a nízkou cenu. Kolik hodin výuky zakoupením kurzu získáš, se ale už nedozvíš. Na stránkách FairListu bude muset každý uvádět všechny potřebné údaje o nabízených jazykových kurzech.

Pomůže ti vyznat se v informacích

Na našem blogu Jazykové.cz najdeš spoustu užitečných článků o tom, jak kurz správně vybrat, na co si dát pozor a co od něj požadovat. Na FairListu nikdy nekoupíš zajíce v pytli.

Postaví se za tebe

Zakládáme si na osobním přístupu, proto ti tým FairListu rád pomůže s čímkoliv, s čím si na stránkách nebo při jednání s jazykovkami nebudeš vědět rady. V případě, že vznikne nějaký problém, jsme připraveni ti pomoci při jeho řešení. Našim cílem je, aby i tvůj hlas byl na trhu s jazykovým vzděláním slyšet. U poskytovatelů kurzů jsme si vybudovali postavení, které chceme využít ku prospěchu studentů.

Ručíme za to, co zveřejňujeme

Reference sbíráme pouze od ověřených absolventů daného kurzu. Systém hodnocení je technicky zabezpečen a i my průběžně kontrolujeme odůvodněnost referencí. S každým, jehož kurzy zprostředkováváme, nejprve osobně jednáme, ověřujeme jeho spolehlivost. Nezveřejňujeme školy, které mají dlouhodobě nižší hodnocení než 50%.

Jak to s FairListem vypadá teď?

V současné době plníme databázi jazykovými školami a soukromými lektory jazyků. A není jich málo. Už teď spolupracujeme s více než 70 brněnskými poskytovateli jazykových kurzů, mezi kterými budeš moct vybírat. A noví stále přibývají. Abys od samotného začátku fungování stránek mohl procházet hodnocení těchto vzdělavatelů, sbíráme je už teď od jejich studentů a absolventů. Nasbírali jsme více než 500 referencí a pokračujeme dál. Kromě toho také aktivně spolupracujeme s několika organizacemi jako AIESEC, Primát.cz či Moravská zemská knihovna, kteří společně s námi věří, že fair-play je ve světě jazyků potřeba.

Jazyky miluji, ale kvůli různým překážkám bylo pro mě jejich studium obtížnější, než bych si přál. Abyste mohli překonávat překážky při studiu jazyků snadněji než já, vznikl tento blog.

Podobné články

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář