Blog Inspirace Poděkování za podporu v soutěži o nejlepší jazykový blog

Poděkování za podporu v soutěži o nejlepší jazykový blog

Napsal/a -
0 2563

Nedávno jsme vás prostřednictvím článku prosili o podporu v soutěži o nejlepší jazykový blog. Soutěž je již u konce a i přesto, že jsme nevyhráli, vám chceme tímto poděkovat za podporu prostřednictvím hlasování.

Do soutěže „The Top Language Lovers“ bylo v roce 2013 přihlášeno 1024 stránek ve čtyřech kategoriích. Stránka Jazykové.cz byla vybrána mezi sto nejlepších v kategorii „Language Learning Blogs“. Již toto jsme považovali za obrovský úspěch, ale soutěž tím nekončila.

V další fázi probíhalo hlasování veřejnosti a hodnocení stránek odbornou komisí. Každé rozhodovalo o konečném umístění z 50 %. Po ukončení této fáze bylo vyhlášeno 100 největších jazykových nadšenců (25 z každé ze čtyř kategorií) z celého světa.

Do tohoto Top of the tops už se Jazykové neprobojovali, ale i tak jsme s výsledky nadmíru spokojeni a bereme je jako výzvu ke zlepšení do příštího ročníku. Vážíme si vaší přízně, protože jde přeci hlavně o sdílení informací mezi lidmi a ne o to, vyhrávat soutěže.

Ještě jednou děkujeme a těšíme se na vaše články a příspěvky na blogu.

Za redakční tým

Martin Smutek

Jazyky miluji, ale kvůli různým překážkám bylo pro mě jejich studium obtížnější, než bych si přál. Abyste mohli překonávat překážky při studiu jazyků snadněji než já, vznikl tento blog.

Podobné články

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář