Blog Inspirace 5 nejzajímavějších jazykových blogů, které doporučuji číst i vám

5 nejzajímavějších jazykových blogů, které doporučuji číst i vám

Napsal/a -
0 7977

Prozradím vám tajemství. Pro spoustu mých článků čerpám inspiraci i na jiných jazykových blozích. Poznáte to tak, že je na konci malá větička začínající slůvkem Source. Vždycky si tak můžete přečíst i původní článek v angličtině či jiném jazyku, který je mnohdy odlišný a přináší jiný pohled na danou problematiku. Dnes bych vám ale rád představil 5 blogů, které se vyplatí sledovat neustále. Všechny jsou psané anglicky, takže vstřebáváním poznatků z nich se učíte dvojnásob.

Blog Saundz

Články na tomto blogu jsou zaměřené hlavně na výslovnost. Najdete zde však i spoustu tipů pro studium a taky mají podobnou slabost pro idiomy jako my.

Které články čerpají z tohoto blogu?

Kaplan blog

Blog Kaplanu je napumpován vzdělávacími i zábavnými články, zkušenostmi cestovatelů i postřehů z každodenního života studentů jazyků.

Články inspirované tímto blogem

Espresso English blog

Tento jazykový blog je silná káva. Články na něm jsou prakticky zaměřené na různé gramatické oblasti angličtiny. Čisté vzdělávání. Nic víc, nic míň.

Ukázka článku

The Babbel Blog

Blog s lidskou tváří. Plný lidských příběhů, konkrétních zkušeností a zajímavých faktů. Z takových článků příliš často nečerpáme. Právě proto se vyplatí je sledovat.

I Will Teach You a Language

Podobným případem je i blog irského polyglota Ollyho. Spíše než vzdělávat se na něj můžete chodit inspirovat. Třeba jak si studium zjednodušit nebo urychlit.

Články dle tohoto blogu

Jazyky miluji, ale kvůli různým překážkám bylo pro mě jejich studium obtížnější, než bych si přál. Abyste mohli překonávat překážky při studiu jazyků snadněji než já, vznikl tento blog.

Podobné články

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář