Blog Inspirace Nejoblíbenější články roku 2014

Nejoblíbenější články roku 2014

Napsal/a -
0 2336

Jako už tradičně na konci roku bilancujeme. Ukázali jsme vám nejlepší příspěvky z Facebooku a teď je na řadě samotný blog. Jaké články z roku 2014 se vám nejvíce líbily?

5.) To nevyslovíš: 10 anglických slov s vražednou výslovností

Pátým nejoblíbenějším článkem roku 2014 byl tento seznam slovíček. Ta se všechna vyznačují krkolomnou výslovností. Však posuďte sami, jestli je dokážete vyslovit správně.

***

4.) 20 nejčastěji špatně užívaných českých slov – část 2.

Na čtvrté příčce žebříčku popularity se umístila druhá část článku o slovech, ve kterých Češi nejčastěji chybují. Ale ne v žádném z cizích jazyků, nýbrž v mateřštině. Když je znáte, lépe se jim vyhnete.

***

3.) Jak se naučit azbuku přečtením jednoho článku?

Tento návod, jak se rychle a snadno naučit azbuku, očividně má smysl a uplatnění. Podle komentářů vám opravdu pomáhá a to mě osobně moc těší. Vy ho ještě neznáte? Tak to rychle napravte.

***

2.) 4 myšlenky, kterých se musíte zbavit, pokud se chcete naučit cizí jazyk

A blížíme se k vrcholu. Těsně pod ním skončil článek obsahující 4 zásadní chyby při učení cizích řečí. A všechny pochází z našeho nitra. Z hlavy. Nezůstaňte ve svém studiu pod vrcholem i vy. Zbavte se těchto černých myšlenek.

***

1.) 20 nejčastěji špatně užívaných českých slov – část 1.

Tohle je pecka. Počet přečtení tohoto článku nám vyrazil dech, Vědět, že téměř 150 tisícům lidí není lhostejná úroveň našeho jazyka je super. A vědět, že jsme jim pomohli odhalit alespoň několik chyb, které mohou nevědomky dělat. je prostě neuvěřitelně naplňující pocit. Jsme moc rádi. A budeme ještě více, když tak bude činit i nadále a pomůže třeba i vám.

***

Pokud byste si rádi zavzpomínali, můžete se podívat na nejoblíbenější články roku 2013.

Také vám chceme poděkovat za přízeň v roce 2014 a popřát vám hodně úspěchů v roce nadcházejícím.

Jazyky miluji, ale kvůli různým překážkám bylo pro mě jejich studium obtížnější, než bych si přál. Abyste mohli překonávat překážky při studiu jazyků snadněji než já, vznikl tento blog.

Podobné články

Žádné komentáře - přidej první :)

Přidat komentář